Hogyan tudom megnézni a Facebookon hogy ki tiltott le?

Ki blokkolt a Facebookon? Mi a teendő, ha gyanítod, hogy valaki letiltott a Facebookon? Így találhatja meg.

Ez egy olyan kérdés, amelyet sokan kérdeznek a Facebook-csatlakozás óta. Szerencsére rengeteget tudsz tenni, ha gyanítod, hogy valaki letiltott a Facebookon.

Talán egy jó barát hirtelen figyelmen kívül hagyta? Vagy talán már nem látja a bejegyzéseiket a hírcsatornájában? Csak elfoglaltak? Vagy valamit rosszul csináltál és letiltott? Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet megtudni, hogy ki blokkolt vagy ha valaki letiltott a Facebookon.

Hogyan lehet megtudni, hogy ki blokkolt téged a Facebookon?

Nem láthatja pontosan, ki blokkolt a Facebookon, de van néhány lehetőség, amelyre figyelni lehet.

Még meg tudja jelölni az embert egy látható fényképeken?

Talán talált egy mémet, amelyet megszeretne mutatni egy barátjának. Normál esetben egyszerűen meg lehet őket úgy jelölni, ha beirják a nevüket, majd rákattintanak a profiljuk megfelelő linkjére. Ez után értesítést kapnak a jelölésröl, és a következő bejelentkezéskor láthatják. De ha az illető letiltotta, akkor nem fogja tudni meg jelölni őket egy bejegyzésben.

A Facebook keresési funkcióval ellenőrizheti, hogy letiltották-e

A Facebook keresési funkcióval ellenőrizheti, hogy letiltottak-e. Keresse meg barátját a Facebookon. Egyszerűen jelentkezzen be, és megjelenik a keresőmező az oldal tetején.

Ha látja a keresett személy kijelző képét, kattintson rá. Részben megtekintheti a profilt (az adatvédelmi beállításaitól függően). De ha letiltották, akkor semmihez sem férhet hozzá.

Használja a közös ismerős profilját annak ellenőrzésére, hogy ki blokkolt

A legegyszerűbb módja annak, ha felkeressük annak a személynek a profilját, akit ismer, és az a személy, aki potenciálisan letiltott minket.

Láti rudjuk a barátaik rövid listáját; kattintson „az összes“ megtekintése gombra. Lapozhat a kapcsolattartóik között, vagy egyszerűen kereshet a „Barátok keresése“ feliratnál.

Ha látja a nevüket és a profilképüket, megkönnyebbülhet, mivel nem tiltottak ki.

Elolvashatja előző Facebook-üzeneteket letiltás után?

Ez a módszer csak akkor müködik, ha már elötte kommunikalt üzentel az emberel. Ha rá tud még keresni régebbi üzenetekre, akkor nem lett letiltva.

Az egyetlen módja annak, hogy 100% -ban biztos lehessen abban, hogy letiltották-e, az, ha közvetlenül megkérdezi az illetőt. Valószínűleg nem akarja ezt megtenni.